Пам’ятка державного службовця про загальні правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб

Методичні рекомендації фіксування процесів здійснення планових або позапланових заходів державного нагляду (контролю) засобами відеофіксації

*****
Положення Про Комісію з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби 
*****

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік» від 29 травня 2018 року №450

 

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік

Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік» від 27 квітня 2018 року № 352

Звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

*****

Наказ Держпродспоживслужби від 18.02.2018 № 1201 «Про внесення змін до наказу Держпродспоживслужби від 17 лютого 2017 року №116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»

Робочий план оцінки корупційних ризиків в Держпродспоживслужбі
Протокол №1 засідання комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
План роботи Сектору з питань запобігання корупції Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Додаток 1
Додаток 2

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік» від 30 червня 2017 року № 494

Методичні рекомендації з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб

Наказ Держпродспоживслужби від 17.02.2017 № 116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»