Одеська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розширила спектр показників лабораторних випробувань та запрошує до співпраці суб’єктів, що здійснюють імпортно-експортні операції та переробні підприємства риби, ракоподібних, молюсків та інших водних безхребетних, з метою проведення лабораторних випробувань зразків зазначеної продукції за наступними показниками:
– токсичні елементи: свинець, кадмій, ртуть;
– ПХБ 28, 52, 101, 138, 153, 180 (споріднені ізомери);
– Listeria monocytogenes;
– Salmonella;
– рівень вмісту летючої основи азоту (TVB-N);
– іхтіопатологічна оцінка (життєздатні паразити, небезпечні для здоров’я);
– гістамін у відповідності до ДСТУ 4894:2007.

Досліджуйте більше

До уваги шановних замовників

Випробувальний центр Одеської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту надає послуги комплексного лабораторного дослідження харчових продуктів відповідно до сфери акредитації (фізико-хімічні, хіміко-токсикологічні, мікробіологічні,

До уваги пасічників та наукового співтовариства!

Фахівцями Одеської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проведено ряд наукових заходів щодо визначення екотоксикантів у стільниковому меді, який залишається на зимівлю