🍉 Триває сезон баштанних культур! Кавуни й дині мають бути не тільки смачні, а й безпечні!
Кавуни з вантажівки обабіч дороги можуть виглядати привабливо, але:
– невідомо, де вони вирощені
– як їх зберігали
– і чи не перевищують вони вміст нітратів
⠀

На офіційних ринках продукцію перевіряють у лабораторіях Держпродспоживслужби.
Перед продажем овочі та фрукти мають проходити обов’язковий контроль.
⠀

Наші фахівці знають, що норма — це:
– не більше 60 мг/кг нітратів у кавунах
– і 90 мг/кг — у динях
Наша робота дозволяє запобігти потраплянню на ринок небезпечної продукції.
⠀
Піклуйтесь про себе й близьких — обирайте перевірене та безпечне!
⠀