Випробувальний центр Одеської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту надає послуги комплексного лабораторного дослідження харчових продуктів відповідно до сфери акредитації (фізико-хімічні, хіміко-токсикологічні, мікробіологічні, радіологічні, мікологічні, іхтіопатологічні, паразитологіні, ветсанекспертиза) охоплюючи майже увесь спектр оброблених та не оброблених харчових продуктів, напівфабрикатів, напоїв, овочів фруктів зерна та зерно продуктів, олії, молочні вироби та сировина, добавок, кормів, сумішів, риби та рибопродуктів та ін., передбачених чинними законодавствчими документами та нормативними документами виробника. Проводимо спектр лабораторних досліджень згідно вимог HAССP. Санітарні вимоги до підприємств (Контроль якості дезінфекції, стану повітря приміщень морозильних камер, складів тощо). Контролюємо бактерицидну властивість дезрозчинів. Проводимо лабораторну діагностики хвороб тварин, охоплюючи майже всі види та напрямки досліджень, що повинно зацікавити, як лікарні ветеринарної медицини так і напрямок сількогосподарського сектору.( експортно-імпортні операції, купівля тварин та ін.) Маємо понад 30-ти річний досвід роботи у сфері лабораторної діагностики. Індивідуальний підхід до кожного та консультування по напрямку роботи . Наголошуємо!!!!!
Можлива співпраця з іншими лабораторіями на підставі договору субпідряду.

Досліджуйте більше

Одеська регіональна державна лабораторія розширила спектр показників лабораторних випробувань

Одеська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розширила спектр показників лабораторних випробувань та запрошує до співпраці суб’єктів, що здійснюють імпортно-експортні операції та

До уваги пасічників та наукового співтовариства!

Фахівцями Одеської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проведено ряд наукових заходів щодо визначення екотоксикантів у стільниковому меді, який залишається на зимівлю