Інформуємо Вас стосовно вартості досліджень на: готові страви, воду, льод, контроль якості дезінфекції (змиви з поверхонь та повітря у холодильних камерах) для закладів громадського харчування відповідно чинного законодавства.
Вартість досліджень відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства № 96 від 13.02.2013р. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0380-13
назва | показники | вартість за 1 досл. грн, з ПДВ |
готові страви
(мікробіологічні показники) |
МАФАМ | 71,172 |
БГКП | 78,108 | |
Staph.Aureus | 82,752 | |
Salmonela spp | 299,232 | |
Протей | 102,648 | |
Listeria monocytogenes | 161,916 | |
Ідентифікація БГКП | 80,20 | |
Ідентифікація Staph.Aureus | 93,30 | |
Ідентифікація Salmonela spp | 169,20 | |
Ідентифікація Listeria monocytogenes | 71,74 | |
Пробопідготовка | 111,54 | |
Вода (фізико-хімічні показники) | Визначення нітратів | 45,50 |
Визначення нітритів | 42,58 | |
Визначення рН | 19,82 | |
Визначення жорсткості | 147,74 | |
Визначення хлоридів | 219,12 | |
Визначення сульфатів | 49,46 | |
Визначення завислих речовин | 14,98 | |
Визначення перманганатної окислювальності | 20,29 | |
Визначення фторидів | 41,21 | |
Вода (Мікробіологічні показники) | БГКП (Е.Соli) | 136,63 |
Визначення кількості мікроорганізмів | 94,89 | |
Ентерококки | 113,07 | |
Salmonela spp | 218,93 | |
Пробопідготовка | 111, 54 | |
Лід (Мікробіологічні показники) | Визначення кількості мікроорганізмів | 94,89 |
БГКП (Е.Соli) | 136,64 | |
Пробопідготовка | 92,95 | |
Змиви з поверхонь (10 зразків) | Стафілакок | 478,43 |
Listeria monocytogenes | 205,75 | |
Salmonela | 304,23 | |
Колі-титр (Е.Соli) (20 зразків) | 558,30 | |
Пробопідготовка | 66,07 | |
Повітря у холодильних камерах | Плісняві гриби | 84,41 |
КМАФАнМ | 66,42 |
Завантажити :заклади громадського харчування ціни
НАКАЗ №404
До уваги шановних замовників
Випробувальний центр Одеської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту надає послуги комплексного лабораторного дослідження харчових продуктів відповідно до сфери акредитації (фізико-хімічні, хіміко-токсикологічні, мікробіологічні, радіологічні, мікологічні, іхтіопатологічні, паразитологіні, ветсанекспертиза) охоплюючи майже увесь спектр оброблених та не оброблених харчових продуктів, напівфабрикатів, напоїв, овочів фруктів зерна та зерно продуктів, олії, молочні вироби та сировина, добавок, кормів, сумішів, риби та рибопродуктів та ін., передбачених чинними законодавствчими документами та нормативними документами виробника. Проводимо спектр лабораторних досліджень згідно вимог HAССP. Санітарні вимоги до підприємств (Контроль якості дезінфекції, стану повітря приміщень морозильних камер, складів тощо). Контролюємо бактерицидну властивість дезрозчинів. Проводимо лабораторну діагностики хвороб тварин, охоплюючи майже всі види та напрямки досліджень, що повинно зацікавити, як лікарні ветеринарної медицини так і напрямок сількогосподарського сектору.( експортно-імпортні операції, купівля тварин та ін.) Маємо понад 30-ти річний досвід роботи у сфері лабораторної діагностики. Індивідуальний підхід до кожного та консультування по напрямку роботи . Наголошуємо!!!!!
Можлива співпраця з іншими лабораторіями на підставі договору субпідряду.
Продукція та види дослідження
Зворотній зв’язок
Наше розташування
Нормативно-правова база
*****
Положення Про Комісію з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
*****
*****
Наказ Держпродспоживслужби від 18.02.2018 № 1201 «Про внесення змін до наказу Держпродспоживслужби від 17 лютого 2017 року №116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»
Робочий план оцінки корупційних ризиків в Держпродспоживслужбі
Протокол №1 засідання комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
План роботи Сектору з питань запобігання корупції Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік
Наказ Держпродспоживслужби від 17.02.2017 № 116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»
Пишіть нам
В.о. начальника Відділу з питань запобігання корупції Держпродспоживслужби України Іванов Валерій Віталійович
Надіслати повідомлення про корупційні діяння посадовців можна
на електронну адресу: super.anticor@ukr.net
тел.: 279-72-06
Оголошення
27.06.2018 Протокол №4 засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
19.03.2018 Протокол №3 засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
22.02.2018 Протокол №2 засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
Протокол №1 засідання комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
Положення
17.11.2017 Держпродспоживслужба планує ідентифікувати корупційні ризики у своїй діяльності