Інформуємо Вас стосовно вартості досліджень на: готові страви, воду, льод, контроль якості дезінфекції (змиви з поверхонь та повітря у холодильних камерах) для закладів громадського харчування відповідно чинного законодавства.

Вартість досліджень відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства № 96 від 13.02.2013р.  https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0380-13

назва показники вартість за 1 досл. грн, з ПДВ
готові страви

(мікробіологічні показники)

МАФАМ 71,172
БГКП 78,108
Staph.Aureus 82,752
Salmonela spp 299,232
Протей 102,648
Listeria monocytogenes 161,916
Ідентифікація БГКП 80,20
Ідентифікація Staph.Aureus 93,30
Ідентифікація Salmonela spp 169,20
Ідентифікація Listeria monocytogenes 71,74
Пробопідготовка 111,54
Вода (фізико-хімічні показники) Визначення нітратів 45,50
Визначення нітритів 42,58
Визначення рН 19,82
Визначення жорсткості 147,74
Визначення хлоридів 219,12
Визначення сульфатів 49,46
Визначення завислих речовин 14,98
Визначення перманганатної окислювальності 20,29
Визначення фторидів 41,21
Вода (Мікробіологічні показники) БГКП (Е.Соli) 136,63
Визначення кількості мікроорганізмів 94,89
Ентерококки 113,07
Salmonela spp 218,93
Пробопідготовка 111, 54
Лід (Мікробіологічні показники) Визначення кількості мікроорганізмів 94,89
БГКП (Е.Соli) 136,64
Пробопідготовка 92,95
Змиви з поверхонь (10 зразків) Стафілакок 478,43
Listeria monocytogenes 205,75
Salmonela 304,23
 Колі-титр (Е.Соli) (20 зразків) 558,30
Пробопідготовка 66,07
Повітря у холодильних камерах Плісняві гриби 84,41
КМАФАнМ 66,42

 

Завантажити :заклади громадського харчування ціни

До уваги шановних замовників

Випробувальний центр Одеської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту надає послуги комплексного лабораторного дослідження харчових продуктів відповідно до сфери акредитації (фізико-хімічні, хіміко-токсикологічні, мікробіологічні, радіологічні, мікологічні, іхтіопатологічні, паразитологіні, ветсанекспертиза) охоплюючи майже увесь спектр оброблених та не оброблених харчових продуктів, напівфабрикатів, напоїв, овочів фруктів зерна та зерно продуктів, олії, молочні вироби та сировина, добавок, кормів, сумішів, риби та рибопродуктів та ін., передбачених чинними законодавствчими документами та нормативними документами виробника. Проводимо спектр лабораторних досліджень згідно вимог HAССP. Санітарні вимоги до підприємств (Контроль якості дезінфекції, стану повітря приміщень морозильних камер, складів тощо). Контролюємо бактерицидну властивість дезрозчинів. Проводимо лабораторну діагностики хвороб тварин, охоплюючи майже всі види та напрямки досліджень, що повинно зацікавити, як лікарні ветеринарної медицини так і напрямок сількогосподарського сектору.( експортно-імпортні операції, купівля тварин та ін.) Маємо понад 30-ти річний досвід роботи у сфері лабораторної діагностики. Індивідуальний підхід до кожного та консультування по напрямку роботи . Наголошуємо!!!!!
Можлива співпраця з іншими лабораторіями на підставі договору субпідряду.

Продукція та види дослідження

Ваш браузер не підтримує відкриття PDF файлів на цьому сайті  (коректний перегляд PDF файлів можливий в google hrome браузері).

Нормативно-правова база

Пам’ятка державного службовця про загальні правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб

Методичні рекомендації фіксування процесів здійснення планових або позапланових заходів державного нагляду (контролю) засобами відеофіксації

*****
Положення Про Комісію з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби 
*****

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік» від 29 травня 2018 року №450

 

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік

Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік» від 27 квітня 2018 року № 352

Звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

*****

Наказ Держпродспоживслужби від 18.02.2018 № 1201 «Про внесення змін до наказу Держпродспоживслужби від 17 лютого 2017 року №116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»

Робочий план оцінки корупційних ризиків в Держпродспоживслужбі
Протокол №1 засідання комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
План роботи Сектору з питань запобігання корупції Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Додаток 1
Додаток 2

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік» від 30 червня 2017 року № 494

Методичні рекомендації з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб

Наказ Держпродспоживслужби від 17.02.2017 № 116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»

Пишіть нам

В.о. начальника Відділу з питань запобігання корупції Держпродспоживслужби України Іванов Валерій Віталійович

Надіслати повідомлення про корупційні діяння посадовців можна

на електронну адресу: super.anticor@ukr.net

тел.: 279-72-06

Оголошення

27.06.2018 Протокол №4 засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
19.03.2018 Протокол №3 засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
22.02.2018 Протокол №2 засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
Протокол №1 засідання комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби
Положення
17.11.2017 Держпродспоживслужба планує ідентифікувати корупційні ризики у своїй діяльності